Kanjer van de wedstrijd

Tess Oosterman

Haar favoriete speelster is Janiek van Veen. Het was dan ook een hele belevenis voor de 11 jarige Tess Oosterman om “kanjer van de wedstrijd te zijn” bij de wedstrijd van afgelopen zaterdag. De teambespreking in de kleedkamer, meedoen met de warming-up, high fives  geven tijdens de Line-up, maar ook op de bank de wedstrijd volgen in plaats vanaf de tribune. Tess vond het best spannend maar superleuk.
Tess heeft een zus Pien en zit in groep 8 van de Vlieberg in Den Helder. Ze heeft een lieve juf Melissa en rekenen is haar favoriet vak. 3 jaar geleden is Tess begonnen met basketballen bij onze vereniging. Eerst begonnen bij de benjamins en nu speelt ze in U12.1 waar ze trainen en coaching krijgt van Isa, Amber en Leonie. Dat basketbal een teamsport is vind Tess het leukste. Lekker wedstrijden spelen met de basketbal vriendinnen. Verdedigen is Tess haar specialiteit…Je komt niet snel voorbij haar in het veld.
Naast basketballen speelt Tess piano, kijkt ze graag op TikTok, is haar lievelingsliedje Vluchtstrook en haar favoriete televisieprogramma Expeditie Robinson. Toen we Tess aan het einde van de wedstrijd vroegen hoe ze het vond kon ze met een grote glimlach vertellen dat het heel leuk was…hierna vloog ze het veld weer op om handtekeningen te verzamelen op de bal die ze had gekregen. Al met al een leuke avond voor Tess en voor de dames die de wedstrijd wonnen met 64-53.

Contact

Meindert van Veen - voorzitter
Claudia van Linge - secretaris

Adresgegevens:
Joubertstraat 4
‌1782 SG Den Helder

E: redactiedozybvdenhelder1@gmail.com

Hoofdsponsor