Kanjer van de wedstrijd

Joy Bootsman

Eindelijk het kon weer!! Een Kanjer van de wedstrijd bij de dames Suns! Het waren even wat belletjes op korte termijn om het 1 en ander te regelen want het was tenslotte vakantietijd maar het was gelukt.
‌Afgelopen donderdag was de 13 jarige Joy Bootsman “Kanjer van de wedstrijd” bij de kwartfinale van de Beker.
En wellicht zullen sommige van jullie denken Bootsman?!  Dat is een bekende naam… en ja dat klopt Joy is namelijk de dochter van Ton Bootsman. Back in the day zelf basketbalspeler, coach van het damesteam en nu coach en trainer bij de vereniging van verschillende teams .
En ook haar tante Karin is een bekende in de basketbal wereld je kunt dus rustig zeggen dat het in de familie zit.
‌Zelf is Joy begonnen met basketbal toen ze 10 jaar oud was, speelt ze in U14.1 op de positie guard/forward en wordt ze nu zelfs getraind  door haar vader en tante. Het leukste dan basketbal vindt ze dat je in een team speelt!
Vandaag mocht de ze dan ook even deel uitmaken van het dames team van de SUNS en mee doen met de warming-up, het inspelen en werd ze omgeroepen bij de line-up!
Naast basketballen en naar school gaan, Joy gaat naar het Lyceum aan Zee. Heeft Joy nog andere hobby’s zoals gamen, kijkt ze naar Nickelodeon en Netflix en luistert ze graag naar Ed Sheeran.
Voor een heerlijke maaltijd Kip Madras kun je Joy wakker maken maar voor witlof hoef je haar niet te belle!
Als we na de wedstrijd Joy willen spreken is ze druk bezig om de handtekeningen van de speelsters te verzamelen op de basketbal die ze heeft gekregen. Haar vader komen we wel tegen en die weet te vertellen dat ze heeft genoten en hopelijk komt Joy nu wat vaker met haar vader mee naar de thuiswedstrijden.

Contact

Meindert van Veen - voorzitter
Claudia van Linge - secretaris

Adresgegevens:
Joubertstraat 4
‌1782 SG Den Helder

E: redactiedozybvdenhelder1@gmail.com

Hoofdsponsor