U16 tweede van Nederland

Heel veel clubs in Nederland zouden enorm blij zijn met zo’n prestatie, maar… in Landsmeer overheerste zondag toch de teleurstelling.
Dat komt door het verwachtingspatroon en door de vele successen die onze club in het verleden heeft behaald. Toch mogen Marco en zijn team trots zijn op wat ze dit seizoen hebben gepresteerd. Het op één na sterkste team van het land is een goede prestatie.
Nadat MBCA in de competitie 2x was verslagen, waren er natuurlijk torenhoge verwachtingen, maar dat zat er het Pinksterweekend ECHT niet in.
Zaterdag werd nog wel van Celeritas gewonnen, maar dat kostte veel meer moeite, dan was verwacht, maar het vervelendste was de knieblessure van Pam. Na een paar minuten zat haar finale weekend erop. Na afloop van de wedstrijd, was er nog hoop dat ze zondag kon spelen, maar toen Pam zondagmorgen wakker werd, was meteen duidelijk dat ze niet kon spelen.
Vol goede moed en een bus vol supporters ging men op weg naar Landsmeer. Daar was er geen sprake van een wedstrijd. We scoorden veel te weinig om het daarover te hebben. MBCA toonde zich de terechte landskampioen en onze felicitaties daarvoor. Uithuilen (en dat is volgens mij goed gelukt) en op naar het volgende seizoen. Jullie hebben laten zien tot de top van Nederland te behoren.
Bestuur BV Den Helder

Contact

Meindert van Veen - voorzitter
Claudia van Linge - secretaris

Adresgegevens:
Joubertstraat 4
‌1782 SG Den Helder

E: redactiedozybvdenhelder1@gmail.com

Hoofdsponsor